linjer_cover
Bliv elev

Linjer

Teori i praksis - lær, mens du arbejder

Er du træt af bøger, og keder du dig, når du skal sidde stille? På Ålestokgården lærer du teorien, mens du arbejder med praktiske opgaver.

Er du under 25 år, og har du ikke taget en ungdoms- eller erhvervsuddannelse kan vi hjælpe dig videre i uddannelse eller i job.

Vælg mellem 10 forskellige linjer på Ålestokgården

Det kan være, at du har dårlige erfaringer med folkeskolen, og det med at læse bøger og sidde stille og løse opgaver ikke lige er dig.

Så er Ålestokgården noget for dig. Hos os kan du vælge mellem 10 forskellige faglige linjer. Fælles for alle linjerne er, at de er baseret på praktisk arbejde og produktion. Du får et grundigt kendskab til det fag, du har valgt, så du finder ud af, om det kunne være noget for dig at arbejde med i fremtiden. Samtidig får du de faglige forudsætninger for at kunne tage en uddannelse inden for området.

Sådan foregår det

Dit forløb på Ålestokgården kan vare op til et år. Inden du starter, tager vi en grundig snak med dig og tilrettelægger undervisningen ud fra dine ønsker og behov.

Du starter på den linje, som passer til dine interesser. Skulle du ændre mening undervejs, kan du godt skifte linje til et andet fag.

Under hele forløbet er du tilknyttet en holdleder, som sikrer, at du lærer det, du skal – og som du altid kan snakke med, hvis du har spørgsmål, eller der er noget, du er i tvivl om.

Find dit talent på Ålestokgården

Alle mennesker har et talent – også dig. Vi hjælper dig med at finde dine styrker og afklare, hvad kan og vil uddannelses- og jobmæssigt.

Ud over de faglige kompetencer, udvikler du dig også personligt. Du opnår blandt andet mere selvtillid og større selvværd og bliver bedre til at samarbejde.

Læs om de forskellige linjer her på hjemmesiden og ring til os, hvis du vil vide mere - eller kom og få en rundvisning, se værkstederne og mød lærere og elever.

På Ålestokgården kan du vælge mellem disse linjer:

OBS: Vi er blevet til FGU Syd og Vestsjælland.

Ved sygdom:
Ring på tlf. 5573 2127 mellem kl. 07.45-08.30 mandag til fredag.

Det betyder også at vores hjemmeside ikke er 100% opdateret.

Se mere på www.fgusv.dk

Hos os får du:

  • Mulighed for at afprøve forskellige fag og håndværk
  • Hjælp til at blive bedre til dansk og matematik
  • Respektfuld og ligeværdig behandling
  • Frokostordning
  • 1.472,- kr. om ugen, hvis du er over 18 år og udeboende
  • 634,- kr. om ugen, hvis du er over 18 år og hjemmeboende
  • 365,- kr. om ugen, hvis du er mellem 16 og 18 år
  • Mulighed for at købe et ungdomskort, som kan bruges til bl.a. transport til og fra skole
  • Mulighed for forsørgertillæg hvis du er forsørger. 
Læs mere

Klar til livet – klar til uddannelse og arbejde

Lad bøgerne ligge og sæt fokus på gode oplevelser, godt kammeratskab og praktiske opgaver. Få mod på en uddannelse med et undervisningsforløb. Hjertelig velkommen på Ålestokgården Næstved Produktionsskole.

Læs mere

Velkommen på besøg på Ålestokgården

Husk – at du hver tirsdag kl. 09.00 kan deltage i vores “åbent hus” som er en åben rundvisning på skolen. Rundvisningen starter kl. 09.00.

Du er også velkommen til at kontakte os for en personlig samtale. Ring til Heidi 4199 1094 eller Karina 5171 8557.

Læs mere

KUU - Den kombinerede Ungdoms Uddannelse

KUU er en to-årig uddannelse, der kombinerer fag fra forskellige uddannelser og giver erhvervserfaring. Ved gennemført uddannelse bliver du uddannet erhvervsassistent og kan søge job eller fortsætte i anden ungdomsuddannelse.

Læs mere

Følg os på Facebook

Like vores Facebookside og hør de gode  historier før alle andre. Vi har ind imellem konkurrencer med præmier.

Se mere

Vil du være elev på Ålestokgården?

Vi glæder os meget til at tage imod dig: Ring til Karina tlf. 55 71 17 03 eller Heidi tlf. 41 99 10 94, hvis du vil være elev på skolen. 

De træffes bedst mandag til torsdag mellem kl. 08.30 og 12.00.

Læs mere